CBS åbent hus bacheloruddannelser

play

Velkommen til Åbent hus på CBS

ÅBENT HUS PÅ CBS 24. FEBRUAR OG 20. APRIL
Vi slår dørene op og er klar til at byde velkommen på CBS. Åbent Hus foregår både torsdag d. 24. februar og onsdag d. 20. april. Hør om alle bacheloruddannelserne, studielivet og CBS, mød de studerende, tal med vores optagelsesmedarbejdere og stil alle de spørgsmål, der gør dig klogere på dit uddannelsesvalg. Fra midten af december kan du finde det detaljerede program her på siden.

HVORFOR SKAL DU DELTAGE I ÅBENT HUS?
Åbent Hus er en af de bedste måder at få en fornemmelse af, hvordan CBS i virkeligheden er – her får du masser af information om de forskellige uddannelser, ansøgning og optagelse samt studielivet på én gang. Undersøgelser viser, at studerende, der har deltaget i Åbent Hus, har en meget mindre risiko for at vælge forkert.

BRUG VORES ONLINE UNIVERS TIL AT FORBEREDE DIG TIL ÅBENT HUS
Her på siden finder du hjælp og inspiration, så du kan forberede dig godt på Åbent Hus og få mest muligt ud af dit besøg. Se videoer om uddannelserne og dit studievalg, se videoer med de studerende og mød vores optagelsesmedarbejdere.

HAR DU SPØRGSMÅL?
Har du spørgsmål til Åbent Hus, er du velkommen til at ringe til Studievejlederne

COVID-19 OG ÅBENT HUS
Vi holder løbende øje med coronasituationen og myndighedernes anbefalinger. Hold dig opdateret på siden her for eventuelle ændringer i programmet.

Overblik over siderne

Her kan du se, hvad du kan opleve og deltage i til Åbent Hus på CBS.

CBS og studielivet

Få overblik over CBS. Hør om at studere – og om studielivet. Læs om forskningen bag uddannelserne. Hør om forhold for studerende med funktionsnedsættelse. Mød vores studerende.

Se mere...

Det gode valg

Her finder du to videoer om uddannelserne og uddannelsesvalget. De kan være rigtigt nyttige at se, inden du går i gang med at udforske og sammenligne de enkelte studier.

Se mere...

Uddannelserne

Få en oversigt over alle CBS’ bacheloruddannelser. Udforsk uddannelserne – og mød de studerende og kontakt dem med dine spørgsmål. Find live-events, hvor du kan stille spørgsmål til CBS’ studievejledere.

Se mere...

Optagelsen

Få overblik over al vores optagelsesinformation, inden du selv begynder at læse optagelsessiderne. Find live-events, hvor du kan få svar på dine optagelsesspørgsmål.

Se mere...

Live-events

Her finder du en komplet oversigt over alle live-events – både dem, der handler om de enkelte uddannelser, og dem, der handler om ansøgning og optagelse.

Se mere...

International Students

Denne side henvender sig særligt til vores internationale ansøgere. Hvis du er dansker og ansøger med en dansk gymnasial uddannelse, er der ikke så meget spændende at finde her.

Se mere...

Kommende events

Her finder du en komplet oversigt over alle live-events – om de enkelte uddannelser og om ansøgning og optagelse. Der kan du få svar på mange af dine spørgsmål.

09.12

Kl. 15:30

Oplæg om bacheloroptag
Deltag i oplægget med CBS' optagelseskontor og studievejledning og bliv klogere på kvote 2 på CBS. Du kan stille spørgsmål til de enkelte emner via chatten. Det henvender sig særligt til ansøgere med en dansk gymnasial uddannelse og foregår på dansk.
Deltag i live-event
Se alle events