CBS og studielivet

Lær os at kende

Her finder du videoer, der giver overblik over CBS. Derefter videoer om, hvordan det er at studere – og om studielivet på CBS. Du kan læse lidt om forskningen bag uddannelserne. Der er også en video om forhold for studerende med funktionsnedsættelse. Og allernederst finder du link til at møde vores studerende.

Mød CBS

play

Generel introduktion til CBS

Få oveblikket over CBS som uddannelsessted.

play

Campus tour

Oplev vores bygninger og faciliteter.

Sådan er det at studere

play

Arbejds- og undervisningsformer på universitetet

Bliv klogere på den faglige hverdag som studerende.

play

Godt at vide om at læse en uddannelse på engelsk

Overvejer du at læse på engelsk men er usikker på, hvor udfordrende det vil være?

play

Udveksling

Hør om mulighederne for at studere et halvt år på et universitet i udlandet.

Det gode studieliv

play

Studiestart på CBS

Hvordan tager CBS godt imod dig som ny studerende – og hvordan støtter vi dig gennem det første år?

play

Studietrivsel

Det er vigtigt, at CBS er et rart sted at være, og at man kan være en glad studerende.

Forskningen bag din uddannelse

CBS er et universitet, og det betyder at undervisningen er forskningsbaseret. Men hvordan vil du egentlig opleve det i din hverdag som studerende?

Du vil opleve, at fag hele tiden ændrer og udvikler sig, fordi de tager udgangspunkt i de nyeste teorier – og at forskerne ofte også inddrager deres egen forskning i undervisningen. I mange fag vil du blive præsenteret for ikke ét men flere teoretiske perspektiver. Det lærer dig at arbejde kritisk og selvstændigt.

 

Forskningsbaseret undervisning lærer dig ikke kun om teori og konkret viden. Den lærer dig at arbejde systematisk og analytisk. Sådan udvikler du forståelser og metoder til selv at skabe viden – og at skelne mellem det, vi tror, og det, vi rent faktisk ved.

På CBS forsker mere end 600 mennesker i emner, der har med virksomheder og deres omgivelser at gøre. De skaber ny viden til gavn for virksomhederne og samfundet inden for vidt forskellige forskningsområder.

Faktisk arbejder vi på for CBS med virksomhedsforhold fra langt flere faglige vinkler end på de fleste business-universiteter i verden. Dermed er der også mange forskellige faglige perspektiver, der kan berige den undervisning, du vil opleve på studiet.