Martine Bjørnsbo

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

For mig havde valget i flere år stået mellem IBP og Statskundskab og i ugerne op til ansøgningsfristen ændrede jeg mine prioriteter flere gange. Dog var min mavefornemmelse at IBP var det rigtige – primært pga. IBP’s internationale profil og det større fokus på økonomi.

Derudover ville jeg gerne gå på et studie med et ambitiøst studiemiljø, og det har jeg uden tvivl fået på IBP. En af mine primære bekymringer ved at vælge CBS var, om København var fed som studieby, og om det ville være muligt at få en bolig. Dog var begge bekymringer overflødige, og jeg er i dag rigtig glad for at bo i København

Min uddannelse

Det mest spændende ved IBP er helt klart kombinationen af politik og økonomi som man ikke finder på særligt mange uddannelser. For mig har fagene Political Science og Political and Economic Thought været de mest interessante, og dem jeg har nydt mest. Jeg er generelt mere interesseret i de politiske end de økonomiske fag på IBP og regner også med at gå den vej i fremtiden.

Gode råd

1

Mit første råd er at du går efter din mavefornemmelse, når du vælger uddannelse. Alle er bekymrede og nervøse inden studiestart, og bekymringer om at du ikke er god eller ambitiøs nok, skal ikke afholde dig fra at søge ind på din drømmeuddannelse. De fleste bekymringer er jo i virkeligheden overflødige.

2

Jeg vil opfordre til at man engagerer sig i en studenterforening. Jeg spiller selv fodbold for CBS Sport og nyder det som et afbræk fra studiet. Derudover er det en god mulighed for at få venner fra andre studier.

STUDERENDE PÅ IBP

Hør hvad studerende på IBP har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.