Matilde Henriksen

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Da jeg skulle vælge uddannelse, var det vigtigt for mig at vælge en uddannelse, der var så bred som mulig, og hvor man kunne få kendskab til flere forskellige områder. Derudover var det væsentligt for mig, at min uddannelse ligeledes blev undervist på engelsk samt havde et internationalt udsyn, og derfor endte jeg med at vælge SEM.

I forhold til hele processen omkring at vælge uddannelse brugte jeg meget tid på ikke kun at læse om uddannelserne, men også på at læse de enkelte fags beskrivelser og dermed sætte mig ind i om fagene var noget, jeg kunne finde interessant.

Min uddannelse

Service Management er en bred uddannelse, da fagene omhandler mange forskellige områder, men samtidig bliver det hele set fra et service perspektiv, hvilket passer ind i rigtig mange aspekter. Det attraktive ved uddannelsen er, at man både har fag, hvor man kan fordybe sig i teorier og metoder fra servicebranchen, men også erhvervsøkonomiske fag, så man overordnet får en bred forståelse. Personligt synes jeg, at det giver en god afveksling.

Udover det har vi ’quarter structure’, hvilket betyder, at vi har nogle af fagene i seks uger ad gangen. Dette giver god mulighed for at fokusere mere på de enkelte fag, da man har færre fag af gangen, men til gengæld er det også mere intenst.

Gode råd

1

Tag dig god tid til på at sætte dig ind i de uddannelser, som virker interessante og evt. sammenlign med andre uddannelser, som minder om, med henblik på at finde ud, hvad der er vigtigt for dig.

2

Gør noget ud af det sociale – især i starten. Der er en masse aktiviteter i introugen, som giver dig rig mulighed for at møde sine medstuderene og lære dem at kende.

3

Brug noget tid på at sætte dig ind i forskellige studieteknikker i forhold til, hvad der fungerer bedst for dig. Det kan variere fra de forskellige fag, så undlad at lægge dig fast på én bestemt måde og lad være med at stresse over, hvordan andre gør det. Alle lærer på forskellige måder.

Studerende på SEM

Hør hvad studerende på SEM har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.