Sabrina Mep

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Min beslutning om at starte uddannelse blev taget i sidste øjeblik og blev udelukkende truffet grundet situationen med Corona. Jeg havde egentlig ingen intentioner om at starte på universitetet før senere, men har på intet tidspunkt fortrudt mit valg. Da jeg først tog valget kort tid inden ansøgningsfristen, var jeg meget i tvivl om hvilken retning, der ville være den rette for mig. Af den grund fik jeg heller ikke sat mig grundigt ind i, hvad de forskellige uddannelser har at byde på, før jeg var blevet optaget, så for mig er det nok mere held end forstand, at jeg er havnet et sted, der føles rigtigt. Grunden til at jeg netop endte med at søge HA Almen på CBS er, at det er en bred erhvervsøkonomisk uddannelse, der åbner mange muligheder.

Min uddannelse

På HA Almen er der utroligt mange eksaminer, hvilket kan virke både overvældende og skræmmende, men jeg ser det som en fordel, at én enkel vurdering ikke afgør fagets samlede karakter og at du løbende ser, hvordan du klarer dig i faget. Det er hertil vigtigt, at du planlægger og prioriterer din tid. Der skal findes den balance mellem studie, arbejde og fritid, der fungerer bedst for dig. Flere af eksaminerne udarbejdes i grupper, så det er essentielt, at du fungerer godt med din studiegruppe. Få lavet en forventningsafstemning allerede fra start, få snakket om ambitioner og hvilken rolle i hver især har i gruppen.

Personligt har jeg haft stor glæde af, at engagere mig i studielivet på CBS. Det har givet mig et bredt netværk på tværs af årgange. Ikke nok med at jeg generelt forbedrer mig fagligt, når jeg trives godt socialt, så har jeg også fået mange gode råd med på vejen.

Gode råd

1

Deltag aktivt i undervisningen fra start – det vil gavne dig i sidste ende

2

Struktur, struktur, struktur!!!

3

Vær aktiv i studelivet og deltag socialt

STUDERENDE PÅ HA

Hør hvad studerende på HA har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.