Sofie Wichmann

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Jeg har valgt at studere på CBS, da jeg interesserer mig for økonomi, ledelse og virksomhedsdrift. Valget faldt på HA Almen Erhvervsøkonomi, fordi jeg synes, at kombinationen af finansiering, regnskab og organisatoriske forhold er spændende.

Min uddannelse

På HA Almen er tempoet højt, da der er mange eksamener. Jeg ser det som en fordel og motivation til at fordybe sig i de forskellige områder samt at holde en fast kadence i hverdagen. Jeg fandt hurtigt en rytme, hvor eksamenslæsning og ajourføring af almindelig skolegang blev en del af min hverdag.

Der er en god kombination af forelæsninger, hvor du bliver præsenteret for en masse ny teori og viden, og øvelsestimer, hvor du får lov til at arbejde med den tillærte teori i praksis. Matematikken fylder meget på HA Almen, men koblingen mellem de matematiske fag og de organisatoriske fag er god på første år.

Vi har ikke været til meget fysisk undervisning pga. corona på hverken 1. eller 2. semester, så jeg glæder mig til at komme tilbage på campus. Min motivation til at studere opstår også, når vi mødes i kantinen eller drikker en kaffe efter en forelæsning.

Gode råd

1

Deltag aktivt i introugen – på den måde lærer du en masse nye mennesker at kende.

2

Lav en god struktur, så du har tid til både skole, arbejde, venner og andre interesser.

 

3

Når studiet bliver lidt for svært eller arbejdsmængden lidt for stor, så grib ud i dit netværk. Du er bestemt ikke alene – de fleste i din klasse har det nok på samme måde.

STUDERENDE PÅ HA

Hør hvad studerende på HA har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.