Yasmin Larsen

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Grunden til at jeg valgte Copenhagen Business School, var for den anerkendelse skolen har på det internationale arbejdsmarked. Jeg ønskede en uddannelse som indeholdt alle de områder jeg ønsker at arbejde med i fremtiden og hvad CBS repræsenterer. Derudover betød det sociale aspekt også meget for mig, da jeg ønskede at møde ligesindede studerende, som jeg også har gjort.

For på CBS findes der alle typer studerende og her blev jeg positivt overrasket da jeg ellers havde en formodning om at der kun ville være såkaldt ”jakkesæts typer”.

Min uddannelse

Det der fangede mig ved HA Mak, er at det er en blanding af alt hvad jeg søgte. Det indeholder det matematiske og økonomiske aspekt, samt den mere kreative del såsom marketing og kommunikation. Jeg ønskede en bachelor som er eftertragtet på arbejdsmarkedet.

Dog har det ikke været en dans på røde roser at skifte fra gymnasium til fuldtidsjob og så komme tilbage på skolebænken. Her, har jeg lært at gode sociale relationer på studiet kan hjælpe ufatteligt meget, for her kan du spare, hjælpe og lære af hinanden. Dette kan være alt fra studiemetoder, til at skulle håndtere en bestemt opgave eller hjælpe hinanden under eksamensperioder. Jeg tænker at efter min bachelor at jeg vil læse videre på en kandidat, som formentlig bliver en cand.merc. kom

Gode råd

1

Vælg en studielinje som DU synes er interessant og ikke hvad alle andre synes er interessent, men husk at det skal være inden for et felt du kunne forestille dig at arbejde med efterfølgende.

2

Aldrig hav fordomme på forhånd og vær imødekommende over dine nye medstuderende. De kan blive guldværd i længden.

3

Og ej forglemme en masse struktur og planlægning af tid for at både kunne nå at læse, være med til forelæsninger, evt. et studiejob ved siden af, men også at kunne have hyggestunder mens du går på studie.

STUDERENDE PÅ HA MAK

Hør hvad studerende på HA MAK har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.