ALEXANDER TAYLOR AMDI MADSEN

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

I løbet af min gymnasietid, var jeg overbevist om, at jeg skulle læse til ingeniør. Men jeg kom lidt tilfældigt forbi CBS til et åbent hus-arrangement, hvor jeg stødte på HA Almen. Siden der tror jeg aldrig helt jeg var i tvivl om, at det var HA Almen jeg ville læse. Det tiltalte mig meget at have matematik med et mere praktisk-orienteret synspunkt, ligesom jeg havde en stor interesse for økonomi.

Derudover åbner HA Almen op for en større mængde af kandidatuddannelser, hvor man der har mulighed for at vælge den retning, man gerne vil specialisere sig i. Det så jeg som et ekstra plus ved HA Almen, da jeg var meget i tvivl om, hvilken retning jeg ville i forhold til valg af kandidatuddannelse.

Socialt kendte jeg nærmest ikke nogen, der overhovedet skulle starte på CBS. Og særligt med de mange studerende der er på HA Almen, var jeg lidt nervøs omkring, hvorvidt det sociale ville komme til at fungere. Man bliver delt op i mindre hold, hvor det ligesom fungerer som sin klasse, og det bliver derfor lidt nemmere at overskue. Og alle står nærmest i samme situation, når studiet startet, så du skal nok kunne finde nogle du er på bølgelængde med.

Min uddannelse

For mig er det store fokus på de økonomiske fag særligt spændende ved HA Almen. Her får man nogle redskaber, der kan benyttes til at sige noget relevant om virkeligheden. Det at fagene er virkelighedsnære, gør motivationen endnu større for mig, da man får følelsen af, at man rent faktisk kan bruge det man lærer til noget.

Ved HA Almen har vi en del eksamener, hvilket man lige skal vænne sig til. Personligt øger det indlæringen for mig, at eksaminerne kommer løbende i semestrene, og man derfor tvinger sig selv til at få styr på pensum, i stedet for at udskyde oplæsningen til sidste øjeblik.

Alexanders gode råd til dig

1

Lær at planlægge din tid, så du både har tid til det faglige, det sociale og eventuelt arbejde.

2

Find en god studiegruppe. Fungerer studiegruppen ikke, bliver det nogle lange og hårde år. Hjælper man hinanden, bliver det hele mere overskueligt

3

Find den studieteknik der passer dig bedst.

Studerende på HA

Hør hvad studerende på HA har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.

RASMUS WILLY THONING

Læs mere

EMIL THORSTED RASMUSSEN

Læs mere

AGNES HØY-THOMSEN

Læs mere

OSCAR FILIP FARIA SUCKSDORFF

Læs mere

TRINE BANG GØTTERUP OLSEN

Læs mere

EMIL GALLOV RASMUSSEN

Læs mere

JAKOB HARTNACK

Læs mere

ELLEN PRI KOVSTED

Læs mere

EMILIE GARBY

Læs mere

HENRIK FREDENSBORG

Læs mere

STINE LINDHOLM HEMMINGEN

Læs mere

ALEXANDER VILSTRUP-JØRGENSEN

Læs mere

ANJA RIISGAARD CHRISTIANSEN

Læs mere