IDA KRAGH ANDERSEN

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Efter gymnasiet kom spørgsmålet fra mange om hvad jeg så nu skulle/ville med mit liv. Det utallige gange spørgsmålet kom op, gjorde det bestemt ikke nemmere at komme overens med alle tanker, ideer og ønsker angående ens fremtid. Jeg valgte ikke at placere fokusset på hvor jeg gerne så mig selv om 5 -10 år, men mere hvad mine nuværende interesser var og hvilke af mine erfaringer havde bragt en nysgerrighed.

At jeg nu går på CBS, forekommer udelukkende af at det var her at flest ønsker blev opfyldt. Dog tvivlede jeg på om mine daværende færdigheder var tilstrækkelige til at kunne gennemføre en bachelorgrad på CBS, præcis som mange andre gør. Men et godt råd mine forældre altid har givet mine brødre og jeg er, at ting er hvad du gør dem til. Så hvis jeg startede på studiet med holdningen at det var svært, ville jeg få det svært. En positiv tilgang til tingene, forstørrer ens muligheder.

Mit studie

Et spændende element ved at være en del af SEM, er blandt andet hvorledes at vi er opdelt i 3 koncentrationer. Dette medvirker til at studiet ikke blot er en HA på engelsk, men et studie der gerne skulle imødekomme ens interesser. Dette gør efter min opfattelse på studiet sjovere og en naturlig proces, da man ser relevans i fagene. Ydermere vil man også møde og bliver undervist af mennesker, der selv har begået sig i den branche som ens interesse falder under, og derved opleve af fag såsom ”Introduction to Management Studies” vil blive sat i relevant kontekst.

Gode råd

1

Vær sikker på at du søger ind på studiet/CBS af de rigtige årsager og interesser.

2

Ønsker du også at de sociale aspekter er en del af din tid på CBS, vil det helt klart være mit bedste råd at tage del i introprogrammet.

3

Ønsker du også at de sociale aspekter er en del af din tid på CBS, vil det helt klart være mit bedste råd at tage del i introprogrammet.

Studerende på SEM

Hør hvad studerende på SEM har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.

METTE FREDERIKKE SØRENSEN

Læs mere

KATRINE S. KRISTENSEN

Læs mere