SOFIE SØRENSEN

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Jeg har altid været interesseret i økonomi og handel, og jeg valgte derfor at læse på CBS, som er specialiseret indenfor disse områder og også er anerkendt internationalt for dette. Derudover betød det også meget for mig at studere i en storby med mange muligheder. Jeg valgte at søge ind på IB, da jeg ønskede et studie med et internationalt perspektiv og et motiverende studiemiljø med ambitiøse medstuderende.

Min uddannelse

En af de bedste ting ved at læse International Business er mangfoldigheden på studiet, da en del kommer fra andre lande. Det giver mulighed for at få mange flere perspektiver på det vi lærer, hvilket giver en større og mere komplet forståelse af International Business.

Quarter strukturen på IB giver mulighed for virkelig at fordybe sig i to fag ad gangen i stedet for at have fire fag på samme tid, men er også med til at gøre studiet mere intensiv.

Jeg blev virkelig positiv overrasket over hvor venlige og imødekommende de andre studerende er, da jeg havde hørt en del fordomme om menneskerne på IB. Realiteten er at vi alle er unge mennesker som elsker at have det sjovt sammen, og vi har derfor mange sociale arrangementer på studiet så som IB Dinners og Burnouts efter hver eksamensperiode.

Gode råd

1

Vær ikke bange for at spørge dine medstuderende og nye venner om hjælp, hvis der er noget du ikke forstår.

2

Pas på med at stresse for meget over at du ikke kan nå at læse det hele.

3

Husk at finde tid til familie, venner og dig selv.

Studerende på IB

Hør hvad studerende på IB har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.

FREDERIK LYNDRUP PETERSEN

Læs mere

RIE MARIE ROSE

Læs mere

JULIE EXNER

Læs mere

KARITA VITALIS ZACHARIASSEN

Læs mere

SARAH CARLSEN

Læs mere