STINE LINDHOLM HEMMINGEN

Kontakt mig
hero
play

Mit studievalg

Da jeg var færdig med gymnasiet, var jeg meget i tvivl om hvilken retning jeg ville gå i. Valget stod til sidst mellem jura på KU eller erhvervsøkonomi på CBS.

Jeg endte med at søge HA Almen på CBS som første prioritet. Dette skyldtes primært CBS’s mange muligheder. På CBS havde jeg mulighed for let at komme på udveksling både på bacheloren og kandidaten. Derudover vidste jeg at studiemiljøet på CBS var noget helt særligt. Der er mange begivenheder og arrangementer på CBS, hvor man har mulighed for at møde andre studerende og folk fra erhvervslivet.

Grunden til at det lige blev HA Almen, som jeg søgte på CBS, var at det er en god bred uddannelse, som åbner for mange forskellige kandidatuddannelser og jobmuligheder.

Min uddannelse

Det fedeste ved CBS og HA Almen for mig har helt sikkert været at opleve de mange forskellige studenterorganisationer, der findes på CBS. Her kan man møde andre studerende som brænder for at gøre CBS til et bedre og sjovere sted for alle.

Der findes både faglige studenterorganisationer, hvor man kan få studierelevant viden på en anderledes og spændende måde, og så findes der også sociale studenterorganisationer, hvor man kan møde andre studerende, som har de samme interesser og hobbyer som en selv.

Der er et hav af muligheder, blandet andet vinsmagningsorganisationer, jagtforeninger, yogaklubber, Case konkurrencer for HA Almen studerende og mange mange andre ting. Derudover er studenterorganisationerne også en god måde at knytte et bånd til erhvervslivet, da studenterorganisationer tit samarbejder med forskellige virksomheder. Så hvis man gerne vil lande et godt studiejob, så er det helt sikkert også en nem måde at skaffe sig nogle gode kontakter på.

Gode råd

1

Benyt CBS’ faciliteter, som blandt andet biblioteket og computerrummet. Det er en helt fantastisk mulighed, som alle studerende burde benytte sig af. Her er der ro til at kunne fordybe sig.

2

Udforsk CBS’ arrangementer og studenterorganisationer. Det er en god måde at møde nye venner på.

Studerende på HA

Hør hvad studerende på HA har at sige om studievalget og hverdagen på studiet. Og kontakt dem med dine spørgsmål.

RASMUS WILLY THONING

Læs mere

EMIL THORSTED RASMUSSEN

Læs mere

AGNES HØY-THOMSEN

Læs mere

OSCAR FILIP FARIA SUCKSDORFF

Læs mere

TRINE BANG GØTTERUP OLSEN

Læs mere

EMIL GALLOV RASMUSSEN

Læs mere

JAKOB HARTNACK

Læs mere

ELLEN PRI KOVSTED

Læs mere

EMILIE GARBY

Læs mere

HENRIK FREDENSBORG

Læs mere

ALEXANDER VILSTRUP-JØRGENSEN

Læs mere

ANJA RIISGAARD CHRISTIANSEN

Læs mere

ALEXANDER TAYLOR AMDI MADSEN

Læs mere