At være en del af CBS

play

Studielivet på CBS

Hvordan er det at studere på CBS? I videoerne her kan du høre en række studerende dele deres personlige erfaringer.

En typisk CBS'er

Du har måske allerede en ide om, hvad der karakteriserer en typisk CBS’er, men er du sikker på, at det holder stik?

Se med her og hør, hvordan andre har oplevet mødet med medstuderende på CBS.

Eksamen

På CBS er der mange eksamener, og du vil støde på forskellige eksamensformer i løbet af dit studie.

Hør studerende fortælle, hvordan de har oplevet eksamenerne på CBS.

Det sociale liv

Det stærke interessefællesskab blandt CBS-studerende giver gode muligheder for netværk og sociale aktiviteter.

Hør med her og få en studerendes perspektiv på det sociale liv på CBS.

Inklusion og lige muligheder

CBS er et mangfoldigt universitet. Vi har studerende fra hele verden med forskellige baggrunde, interesser og behov. Derfor er inklusion, retten til at være sig selv og lige muligheder for alle studerende noget, vi vægter højt. Se med her og få et par eksempler på, hvordan vi på CBS har fokus på netop det.

Den sunde studiekultur

Mangfoldighed, inklusion og plads til at være sig selv er vigtige værdier for CBS. Vi arbejder konstant for at sikre den gode trivsel på studierne.

Hør CBS’ studiecoach, Mette Gøtterup-Tang, fortælle om vores fokus på at understøtte den sunde studiekultur.

Specialpædagogisk Støtte (SPS) - til dig der har en funktionsnedsættelse

Har du en funktionsnedsættelse? Og svækker den dine studiekompetencer?

Som studerende på CBS kan du få hjælp og støtte til at studere på lige fod med dine medstuderende. Hør SPS-vejleder, Julie L. Jensen, fortælle om dine muligheder.

CBS i samfundet

CBS er et erhvervsuniversitet, og vi leverer både undervisning og forskning inden for en bred vifte af områder. Herunder kan du høre uddannelsesdekanen på CBS fortælle lidt om CBS som uddannelsesinstitution, og du kan også blive klogere på CBS' forskningsprofil.

CBS som universitet

Uddannelsesdekan, Gregor Halff, fortæller om CBS.

Se med og hør, hvad der i hans optik gør CBS til noget særligt.

Du kan bl.a. høre ham fortælle om CBS’ fokus på tværfaglighed, faglig ekspertise og vores rolle i samfundet.

Forskning på CBS

CBS har som universitet ansvar for at videreformidle viden og nye ideer, og det er vores mål at bidrage til løsninger på de komplekse udfordringer, som beslutningstagere i dag står overfor.

Derfor er vores forskning både bred og interdisciplinær.

Læs mere om CBS’s forskningsprofil på cbs.dk

CBS campus

Se campus

I videoen her får du en virtuel tur rundt på vores smukke campus.

Kort over campus

CBS består af flere bygninger fordelt på Frederikberg.

Se kort over campus